Home

Welkom op de  website van Popkoor Voices.  Hier vind je algemene informatie over wie wij zijn, ons repertoire,  evt. optredens   etc. 

Optreden 29-10-17 in de Serenade 

 

Graag vragen wij weer jullie stem(men) in de donatie-actie Rabobank Clubkas Campagne ( Voorheen Hart voor Elkaar). Dit jaar willen wij een eventuele donatie gaan besteden aan het vieren van ons 15-jarig bestaan in 2018 met een sprankelend jubileumconcert(reeks). Voor de regie, aankleding en uitvoering hiervan is budget nodig. Een donatie is zeer welkom. Wij zijn een actief, enthousiast, regionaal koor, begeleid door een 4-koppig muziekcombo. Wij treden meerdere malen per jaar met veel plezier op in grote en kleinere settings. Wij zijn een popkoor met een gezonde ambitie. Wist je dat we sinds 2 jaar zingen zonder bladmuziek om zo ons publiek meer te kunnen bereiken?  Wij volgen workshops om onze liedjes nog beter te kunnen presenteren en wij gaan uitdagingen aan ( begeleiden van Cabaretier Ernest Beuving bij zijn show voor Podium Boxtel op 20 april 2018)  Tijdens ons komende 15 jarig jubileumconcert willen wij dit alles laten zien en nog meer. 

Daarom ons verzoek voor jullie stem(men) in de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank, Hart van de Meijerij, ontvangen rond 15 november per post een unieke code waarmee zij online kunnen stemmen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per club uitbrengen. Van 15 t/m 30 november kun je dan stemmen, bij voorkeur op Popkoor Voices. smile

Heb je een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid van de Rabobank, dan mag je niet stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne. Wil je lid worden dan kan dat via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden. Je kunt t/m 20 november lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Je ontvangt dan ook een unieke stemcode.

 Hartelijk bedankt voor jouw moeite en steun.!!!!

  

Koor nieuws